Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

3 вересня Львів вітатиме учасників велопробігу «Спорт для всіх єднає Україну»

3-4 вересня Львівщина зустрічатиме велопробіг «Спорт для всіх єднає Україну», який стартує 31 серпня з Ужгорода, а 1 вересня – із Сімферополя та Луганська і закінчиться у День фізичної культури та спорту на Майдані Незалежності в Києві. «Мета велопробігу – через спорт об’єднати Україну», – сказав сьогодні, 30 серпня, під час прес-конференції заступник начальника управління фізичної культури та спорту ЛОДА Ігор Власенко.
Маршрут велопробігу з Ужгорода до Києва пройде через Івано-Франківську, Чернівецьку, Тернопільську, Львівську, Волинську, Рівненську, Хмельницьку, Вінницьку та Житомирську області. За день велосипедисти долатимуть 120-170 км. Від кожної області участь у заході візьмуть 10 спортсменів та один представник. У Львівській області учасники велопробігу зупинятимуться у Золочеві, Львові та Радехові, де їх зустрічатимуть місцеві спортсмени. А ввечері 3 вересня львів’яни матимуть нагоду зустріти велопробіг на майдані перед Оперним театром, де відбудуться урочистості та показові виступи велофігуристів та гімнастів з Львівського інституту фізичної культури. До речі, організатори велопробігу запрошують усіх охочих приєднатися до колони та проїхатися з учасниками по території Львівської області.
Щодо учасників велопробігу від Львівщини, то найстаршому з них – Віталію Печенюку – 65 років, а трьом наймолодшим – по 14 років. Серед львівської делегації є й цьогорічний чемпіон України серед ветеранів Валентин Назюта.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ