Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

400 пачок цигарок львівським митникам вистачило, щоб конфіскувати вантажівку вартістю 84 тис. грн

У Міжнародному пункті пропуску «Краковець – Корчова» працівники Львівської митниці запобігли спробі нечесного громадянина України обдурити державу. Прямуючи в Польщу у службову поїздку вантажним автомобілем "Вольво", він намагався перемістити через митний кордон України з приховуванням від митного контролю, тобто з використанням способів і засобів, що утруднюють виявлення товарів, 386 пачок цигарок, – повідомила прес-служба Львівської митниці.

 

Про цей товар під час усного опитування громадянин не заявив, у митній декларації не вказав, до митного контролю не пред’явив. Приховані у конструктивних порожнинах цигарки виявила спільна оглядова група митників та прикордонників у боксі поглибленого огляду транспортного засобу.

 

За цим фактом, за ст. 352 Митного кодексу України, працівники Львівської митниці склали Протокол про порушення митних правил. Цигарки «CLASSIC», «LM» та «Прима» загальною вартістю 2 070 грн вилучено. Вилучено також автомобіль, який використано для приховування вантажу, вартістю майже 84 тис. грн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ