Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

4 партії підтримали рухівця на виборах голови Судововишнянської об'єднаної громади

1/3
Львівські обласні осередки партій «Народний Рух України», «Громадянська позиція», ВО «Батьківщина», «Громадський рух «Народний контроль» заявили про підтримку на посаду голови Судовишнянської об’єднаної територіальної громади голови фракції НРУ у Мостиській районній раді Олега Мартинця. Про це представники партій розповіли під час прес-конференції у Львові.

«У Львівській обласній раді динамічно і продуктивно відбуваються об’єднавчі процеси. Сьогодні ми декларуємо спільну підтримку Олегу Мартинцю» - заявив голова фракції НРУ у Львівській обласній раді Богдан Гагалюк. 

«Наше суспільство і місцеві політики навчилися відкладати на другий план політичні суперечки і знаходити спільні кадрові бачення, можливість об’єднати свої програми і спільними зусиллями вирішувати проблеми конкретної громади», - додав голова фракції «Громадський рух «Народний контроль» в облраді Андрій Білоус. 

«Нам імпонує, що людина має бажання працювати, а всім відомо, що після виборів головам громад буде несолодко. Крім цього, Олег Мартинець уже має попередню програму дій на весь термін і бачення як має розвиватися громада», - заявив голова фракції ВО «Батьківщина» Юрій Гудима. 

«Осередок «Громадянської позиції» Судової Вишні повністю підтримує Олега Мартинця і це дуже позитивний момент. Якщо українці об’єднані вони завжди добиваються результату. Міський голова повинен бути патріотом а також сильним управлінцем і такий досвід в пана Олега є. На місцях потрібні господарники», - сказав представник фракції «Громадянська позиція» в облраді Сергій Касян. 

Сам Олег Мартинець у випадку своєї перемоги на виборах першочерговим завданням бачить вирішення проблеми каналізування Судової Вишні та будівництво нових очисних споруд. «Основною проблемою є водопостачання і водовідведення. Потрібно робити каналізування, починаючи з центру, збудувати нові очисні споруди. За моєї каденції було розроблено проектно-кошторисну документацію. Звичайно, таких коштів громада не має. Потрібна консолідована воля різних політичних сил. Є надія на депутатів Львівської обласної ради та наших представників у парламенті. Також, враховуючи близькість кордону можна претендувати на участь в екологічних програмах ЄС», - сказав Олег Мартинець.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ