Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

5 мільйонів на спорт: у Львові погодили календарний план спортивних заходів на 2022 рік

Вчора, 14 лютого, під час засідання постійної депутатської комісії культури, молоді, спорту та зовнішніх зв’язків ЛМР, погодили календарний план співфінансованих заходів Управління спорту Львова на 2022 рік.

Таким чином депутатська комісія погодила профінансувати спорт Львова на 5 мільйонів гривень згідно з зверненням управління спорту від 11.02.22 №4-2604-4826.

“Після проведення конкурсу, управління упорядковує заявки на співфінансування. Пізніше засідає конкурсна комісія, яка сформувала календарний план. На щастя, комісія погодила цей план тому рухаємось далі. 

Надалі інформацію про погодження розішлемо учасникам співфінансування, аби вони знали, що можна починати роботу і їх заходи погоджені”, - зазначив заступник начальника управління спорту Сергій Гончук. 

Проте, 5 мільйонів для співфінансування - недостатні кошти, аби підтримати спортивні заходи у Львові на достатньому рівні. 

“5 мільйонів - це замало. Усі змагання впираються в одну з найбільш об'ємних витрат, а саме оренду місця проведення. За останній час ціна дуже піднялась. Ціна на газ, електроенергію піднялась, а як висновок піднялась і оренда на місце проведення змагань. 
Тепер організатори замість витратити більше грошей на нагороди, умови для спортсменів змушені велику частину бюджету віддавати на оренду”, - зауважує Сергій Гончук.

З календарним планом співфінансованих заходів можна ознайомитися за посиланням. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ