Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

5 способів набрати підписників у Інстаграм в 2024 році

Значна кількість фоловерів — мрія кожного власника акаунту, який планує перетворити ведення блогу на свій заробіток. Заохотити користувачів підписатися є непростим завданням. Тож треба розібратися, як набрати підписників в Інстаграм.

Важливо зрозуміти, що накопичити послідовників краще до запуску реклами. Коли людина відвідує вашу сторінку, там вже має бути певне коло слідкувачів, щоб новий забажав доєднатися. Тільки в такому випадку реклама окупиться. Пропонуємо розглянути, як набрати підписників в Інсті у 2024 році.

1. Накручувати підписників у Instagram

Для збільшення числа фоловерів цей метод є найпростішим. Він особливо актуальний, якщо наразі маєте обмаль віртуальних друзів і тільки починаєте ведення сторінки комерційного спрямування. Накрутка підписників Інстаграм — гарантія того, що в нового відвідувача не спрацює тригер новизни.

Щоб отримати бажаний результат, треба лише зареєструватися на нашому сайті Smmboost, вибрати оптимальний для вас тариф і здійснити оплату. Ви одразу помітите, як позначка розділу «Читачі» почне зростати. Поки приходитимуть підписники Інстаграм, ми радимо працювати над привабливістю сторінки:

  • Зробити цікаву шапку профілю
  • Викладати якісний контент, що відповідає вашій діяльності
  • Вести сторіз

Після цього можна буде запустити таргетовану або замовити блогерську рекламу. Побачивши видимість значного числа слідкувачів та приємний оку візуал, візитер вашої сторінки захоче залишитися, щоб спостерігати за вашим життям та діяльністю. Жоден не здогадається, що такому результату сприяла накрутка підписників в Інстаграм.

Переваги: результати видно одразу.

Недоліки: спосіб є платним.

2. Просуватися через контент

Якщо зараз ви шукаєте лише безкоштовний варіант для приросту авдиторії, слід спробувати контент-просування. Ви маєте створювати трендовий, цікавий, візуально якісний контент та / або експертні тексти. Обов’язково додавайте до дописів та Reels геолокацію та хештеги. Це для тих, кого цікавить, як набрати 100 підписників в Інстаграм, не заплативши за поширення відомостей про вас.

Якщо вдасться зацікавити людей, вони проявлятимуть активність на вашій сторінці. Вона органічно просуватиметься: дописи бачитимуть інші потенційні читачі. Сьогодні найчастіше виходить вийти в топ завдяки Рилз. Накладайте на відео популярну музику, щоб збільшити свої шанси на просування.

Переваги: інстаграм підписники прибувають природним шляхом, а ви не платите ані копійки.

Недоліки: процес протікає надто повільно, заважає значна конкуренція.

3. Здійснювати зовнішнє просування

Ви маєте спонукати підписатися на вас людей, які вже слідкують за вами на інших інтернет-майданчиках. Так, наприклад, якщо не знаєте, як в інстаграм набрати підписників, проте маєте свій інтернет-магазин, розмістіть на сайті посилання на інстаграм-сторінку.

Можна, наприклад, запропонувати знижку тому, хто підпишеться протягом наступних 5 днів — зробіть так, щоб цю інформацію на сайті побачили всі, або здійсніть розсилання повідомлень на електронні поштові скриньки клієнтів. Зверніть увагу: сьогодні живі підписники в Інстаграм найкраще переходять з TikTok.

Переваги: аудиторія збільшується природним шляхом.

Недоліки: доводиться створювати контент на інших ресурсах, аби люди дійсно хотіли побачити, що ви можете запропонувати ще й в Інстаграм.

4. Проводити розіграші

Дайте фоловерам можливість виграти корисний або цінний подарунок, написавши про це допис. Умовами мають бути підписка на ваш акаунт, позначання друзів в коментарях, вподобання трьох останніх дописів. Доки триватиме конкурс, про вас дізнаватимуться сторонні користувачі та з’являтимуться нові підписники в Інстаграм. Переможця зможете визначити через програму-рандомайзер.

Альтернативний метод — розіграш у сторіз. Для цього в умовах треба вказати, що людина має підписатися на вас, позначити вашу сторінку в себе у Stories, можливо, з парою приємних слів або поясненням, чому вона підписана. Також важливо пояснити, що сторінка учасника має бути відкритою до завершення розіграшу. От вам і відповідь, як швидко набрати підписників в Інстаграм.

Переваги: на вас підписуються живі користувачі, які вмотивовані проявляти активність на сторінці, принаймні доки триває конкурс.

Недоліки: треба витратити кошти на подарунок, перевірити, чи дотримався переможець усіх ваших вимог. Спосіб буде малоефективним, якщо на сторінці мало слідкувачів. Розібравшись у цьому методі, як набрати активних підписників в Інстаграм, прийміть той факт, що більшість підписується саме заради подарунка. Якщо вам не вдалося зацікавити новеньких, значна їх частина відпишеться, коли відбудеться розіграш.

5. Впроваджувати масфоловінг, маслайкінг і маслукінг

Метод передбачає здійснення підписок, вподобання та переглядання історій людей, які можуть бути зацікавлені доєднатися до спільноти ваших фоловерів. Побачивши нового відвідувача, користувач перейде на сторінку, може відповісти вам лайками та навіть підпискою.

Якщо шукаєте, як набрати 1000 підписників в Інстаграм, цей варіант може спрацювати. Зазвичай розкрутка таким способом забезпечує високу конверсію. Щоб не витрачати час на виконання всіх цих дій вручну, можна їх автоматизувати.

Переваги: приріст підписників відбувається органічно, ви отримуєте живу авдиторію, якій подобається стежити за вами.

Недоліки: соцмережа може підозріло поставитися до такої активності. Можливе обмеження ваших дій за їх масовість, потрапляння до тіньового бану чи навіть блоку.

Середи шукачів безкоштовного способу того, як в інсті набрати підписників, має попит пасивне просування. Воно може виявитися дієвим, проте немає жодної гарантії цього.

Значно простіше купити підписників Інстаграм . Вони підійматимуть охоплення. У такий спосіб ви швидко досягнете омріяного числа читачів у 2024 році.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ