Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Накрутка Telegram-підписників – три дієві способи

В нинішній час месенджери набули чималої популярності, і певною мірою навіть перевершують провідні соціальні мережі.

Зокрема, це стосується Telegram, яким користуються мільйони юзерів і який активно використовують не тільки пересічні користувачі, а й блогери, підприємці та бренди.

І якщо ви вирішили обрати саме цей месенджер для просування свого блогу, фірми чи бренду, таке важливе питання, як накрутка підписників телеграм, є для вас більш ніж актуальним. Бо чим більше у вас читачів, тим популярнішим є ваша спільнота, відтак ви маєте змогу донести свій контент ширшій аудиторії.

Але щоб мати велику кількість підписників, потрібно добре працювати над цим завданням, використовуючи всі доступні способи. Які саме? Про це далі в статті.

Використовуємо спеціальні сервіси для просування

Маєте нагальну потребу отримати якомога більше активних підписників? Тоді вам пряма дорога до спеціальних сервісів, які надають послуги з так званої накрутки читачів. Вам знадобиться тільки обрати підхожий тарифний план, щоб у підсумку не просто ефективно просунути свій канал/спільноту, але й отримати потрібну кількість читачів, заради якої варто створювати цікавий контент чи просувати свої товари/послуги.

Отже, виокремимо такі плюси накрутки телеграм-підписників з допомогою спеціалізованих сервісів:

  • Швидкий результат;
  • Оптимальній рівень затрат;
  • Тільки реальні і активні читачі.

Тобто подібна послуга актуальна в тому випадку, коли ви не готові на органічний приріст аудиторії, а маєте потребу у максимально швидкому просуванні свого каналу чи спільноти.

Створюємо цікавий і актуальний контент

Ще один дієвий спосіб отримати багато читачів у Телеграм – публікувати дійсно актуальний, цікавий та унікальний контент. Тобто якщо ви поститимете повідомлення, що не мають якоїсь реально інформативної цінності, ваш канал навряд чи користуватиметься високої популярністю.

Інша справа коли ваш контент дійсно корисний, цікавий і актуальний – це найкращий спосіб розкрутити свій Телеграм, мати високе охоплення та стабільний приріст активної аудиторії.

Щодо вмісту повідомлень, контент має бути викладений грамотно та без помилок. Текст бажано структурувати, використовуючи абзаци, шрифтові виділення та спеціальні графічні символи.

Обов’язково перевіряйте інформацію на достовірність, використовуйте популярні фото- і відео редактори для створення візуального контенту. Не забудьте про оптимізацію зображень і відео, щоб підписнику не довелося годинами завантажувати вміст.

Реклама від популярних Телеграм-каналів

Ясна річ, таке просування може обійтися в рази дорожче, аніж, приміром, накрутка телеграм, але якщо у вас необмежений бюджет на просування, то, власне, чому б і ні.

Для цього обирайте тільки провірені і надійні Телеграм-канали, які мають велику аудиторію, щоб ваше рекламне повідомлення побачило якомога більше людей.

Крім того, добре попрацюйте над самою рекламою. Бракує досвіду? Попросіть про це адміністраторів каналу, де замовлятимете просування – вони, як правило, тямлять в таких питаннях.

Підсумовуємо

Ведення власного блогу чи просування бізнесу в месенджері Telegram – дуже вдале рішення, тим більше, що цей ресурс є одним з найпопулярніших і в Україні, і у всьому світі.

А для того, щоб отримати очікувані результати, використовуйте всі доступні способи, зокрема, накрутку читачів, рекламу, але не забувайте про створення якісного контенту, який буде цікавим для підписників і в них постійно буде бажання слідкувати за вашим каналом.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ