Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

46-річний львів'янин торгував наркотиками в під'їзді власного будинку

Львів’янин організував продаж канабісу у під’їзді будинку – підозрюваний під вартою. Про це повідомили в пресслужбі прокуратури Львівщини.

За процесуального керівництва Франківської окружної прокуратури міста Львова викрито та повідомлено про підозру 46-річному львів’янину за фактами незаконного придбання, зберігання та збуту наркотичних засобів (ч. 2 ст. 307 КК України).

За даними слідства, підозрюваний на території Франківського району налагодив збут наркотиків.

Чоловік організував проживаючи в одному із багатоквартирних будинків району продаж канабісу безпосередньо у під’їзді свого помешкання.

Правоохоронці затримали фігуранта в порядку ст. 208 КПК України після збуту чергової «дози» наркотиків.

Під час обшуків за місцем проживання підозрюваного виявлено та вилучено підготовлені для збуту згортки із забороненими засобами, грошові кошти та чорнові записи.

За клопотанням прокурора затриманому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Слідчі дії тривають, вирішується питання про призначення ряду експертиз.

Досудове розслідування здійснюють слідчі відділу поліції № 2 Львівського районного управління поліції № 2 Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Примітка: відповідно до ст.62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ