Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

70% території арсеналу поблизу Калинівки від пожежі не постраждало, - Міноборони

На Вінничині триває локалізація пожежі на військовому арсеналі поблизу Калинівки. За даними Управління зв'язків з громадськістю ЗС України, інтенсивність вибухів значно зменшилася, 70% території арсеналу від пожежі не постраждала. Про це йдеться у повідомленні Міністерства оборони України, передає Гал-інфо.
 

У Калинівці тривають заходи, спрямовані на локалізацію пожежі. До цих робіт залучений особовий склад протипожежних підрозділів МОУ та ДСНС.

В епіцентрі пожежі працюють виключно військовослужбовці ЗСУ. Із техніки залучено 4 пожежних танки.

Начальник Озброєння Збройних Сил України заявив, що інформація про перевантаженість арсеналу не відповідає дійсності. Також він повідомив, що представниками оперативного штабу був проведений обліт над військовою частиною.

«70% території арсеналу не ушкоджено пожежею та вибухами», — повідомив генерал-майор Микола Шевцов.

На території арсеналу розгорнутий оперативний штаб, яким безпосередньо керує начальник Генерального штабу — Головнокомандувач Збройних Сил України генерал армії України Віктор Муженко.

Станом на зараз поодинокі вибухи тривають. Загрози місцевому населенню вони не несуть. Військовослужбовці частини, які не були задіяні у локалізації пожежі вже повертаються до частини. Порівняно із нічною порою інтенсивність вибухів значно зменшилась. Якщо вночі це було близько 60 вибухів на хвилину, то зараз це приблизно 2 — 3 вибухи за цей же час.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ