Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Олександр Лукашенко нібито зламав собі хребет у Сочі

Офіційні джерела не підтверджують інформацію про те. що білоруський президент Олександр Лукашенко зламав хребет, катаючись у Сочі на лижах. Про це повідомив «Главкому».

Про те, що президент Білорусі Олександр Лукашенко нібито зламав хребет, катаючись на лижах в Сочі (Росія), «Главкому» повідомили власні джерела. 

Про стан білоруського президента офіційні джерела поки не повідомляють.

У той же час ЗМІ Білорусі називають повідомлення про травму Лукашенка «качкою», оскільки першим його розповсюдило фейковие видання lenta.fishki.net, стилізоване під російську lenta.ru.

У повідомленні lenta.fishki.net вказується, що Олександр Лукашенко, спускаючись на лижах з гори, втратив рівновагу і на великій швидкості врізався в опору фунікулера, потім у важкому стані на вертольоті медичної служби доставлений в Сочинську лікарню швидкої допомоги.

«Як нам стало відомо з джерел, близьких до адміністрації Президента РФ, 13 лютого 2011 року, в 11-30 трапилася трагедія. Олександр Лукашенко, спускаючись на лижах з гори, втративши рівновагу, на великій швидкості врізався в опору фунікулера і у важкому стані на вертольоті медичної служби доставлений в Сочинську лікарню швидкої допомоги. За попередньою інформацією, Олександр Лукашенко отримав травму 6-7 хребців, перелом правого голеностопа. Лікарі говорять що стан пацієнта стабільно важкий », - пише lenta.fishki.net.

А журналісти «Білоруського партизана» підозрюють, що «автори цієї« качки »просто видали бажане за дійсність».

У прес-службі білоруського президента кореспонденту «Еврорадіо» повідомили, що «глава держави сьогодні ще знаходиться в Російській Федерації, в Сочі». Ні про які травми Лукашенко, отримані під час відпустки, нічого не повідомляється.

-
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ