Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

8-9 березня у Львівській області буде проводитись конкурс “В сім'ї вольній, новій…”

8-9 березня у Львівській області буде проводитись конкурс “В сім'ї вольній, новій…” серед молодих майстрів народних промислів (до 30 років). Переможців визначить компетентне журі. Роботи лауреатів конкурсу будуть представлені в Києві на великій виставці-ярмарку. Про це повідомила прес-служба ЛОДА з посиланням на відділ у справах релігій та національностей управління з питань внутрішньої політики облдержадміністрації.
Наприкінці 2005 року в Україні було оголошено молодіжний конкурс “ В сім'ї вольній, новій …”. Це конкурс творчих робіт, які репрезентують народні промисли. Він присвячений шевченківським дням.
Ідея проведення конкурсу належить Асоціації національно-культурних об'єднань України, організації, яка вже багато років поспіль докладає багато зусиль для збереження й розвитку етнокультурного розмаїття в українському суспільстві, виховання бережливого ставлення до унікальної духовної спадщини нашого багатонаціонального народу.
Сьогодні по всій Україні готуються представити свої роботи аварці, вірмени, болгари, євреї, поляки й німці, росіяни, грузини та азербайджанці, караїми та корейці, греки та угорці, яки представлять твори мистецтва таки як ковальство, ювелірна справа, гончарство, зброярство, різьбярство, вишивка тощо.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ