Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

8 травня у місті Лева визначать три Чемпіони України з флорболу

У суботу, 8 травня, у Львові відбудуться вирішальні матчі чемпіонату України з флорболу серед команд Першої та Вищої ліги. Про це повідомили 29 квітня Гал-інфо у пресслужбі Управління спорту Львова.
Управління спорту Львова

Фінали плей-офф раніше були заплановано провести у Києві, однак чемпіонські матчі чемпіонату України перенесли до Львова, а саме до палацу спорту ʺГаличинаʺ.

Відтак, обидві команди зі Львова (Лемберг та Лемберг-2), а також жіноча команда з Нового Роздолу (Львівська область) матимуть великий шанс перемогти у головних матчах сезону перед своїми вболівальниками.

О 18:00 відбудеться фінал плей-офф Вищої ліги серед чоловічих команд, у якому зустрінуться львівський ʺЛембергʺ та тернопільський ʺШтормʺ. О 16:00 відбудеться фінал чемпіонату Вищої ліги серед жінок – СКІФ з Нового Роздолу зіграє з мелітопольською ʺСкалоюʺ. А о 14:00 розпочнеться фінальний матч Першої ліги чемпіонату України між львівським ʺЛембергом-2ʺ та командою з Закарпатської області Chosen (Жденієво). Усі фінали плей-офф відбуватимуться до однієї перемоги, відтак три чемпіони України визначаться саме в суботу, 8 травня.

Субота, 8 травня. Палац спорту ʺГаличинаʺ (вул. Керченська).

14:00 Лемберг – 2 (Львів) – Chosen (Жденієво, Закарпатська обл.)

16:00 СКІФ (Новий Розділ, Львівська обл.) – Скала (Мелітополь, Запорізька обл.)

18:00 Лемберг (Львів) – Шторм (Тернопіль)

Після завершення кожного матчу відбудеться церемонія нагородження команд.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ