Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Львові триває міжнародний турнір «Ukraine Open 2016»

У Львові продовжуються флорбольні матчі в рамках міжнародного турніру «Ukraine Open 2016». На турнір з’їжджаються шість країн – Швейцарія, Англія, Латвія, Польща, Білорусія і, звичайно, Україна. Про це Гал-інфо повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

ЛМР

Перші три дні чемпіонату медалі завойовували юніори. Восьмого червня пізно ввечері відбувся вирішальний плей-офф, за результатами якого львівський «Лемберг» стає срібним чемпіоном Міжнародного турніру "UkraineOpen 2016" у категорії U15. Перше місце посів новояворівський «Янтар».

А тим часом до Львова продовжують прибувати іноземні гості. Адже у наступні дні чемпіонату розпочнуться зовсім не дитячі ігри. Команди у категорії Man Pro обіцяють яскраве і видовищне свято спорту.

Директор міжнародної спортивної організації «Floorball for all» («Флорбол для всіх») Беджамін Люті (Швейцарія) задоволений, адже не встигли спортсмени приземлитись, як одразу ж вирушили до історичного центру міста, дослідити нові території.

«Сьогодні ми мали попереднє тренування, та, якщо чесно, не знаємо, чого очікувати від наступних днів турніру. Адже суперники будуть сильними, як українські команди, так і поляки, чехи, білоруси. Але з впевненістю можна сказати, що український флорбол значно виріс за останні роки. Та і результат говорить сам за себе – якби у вас не було відповідного рівня, до України не приїжджало б стільки закордонних гостей», - зазначив Бенджамін.

Запрошують усіх львів’ян та гостей міста відвідати матчі протягом 6-12 червня.

СК «Галичина», вул. Керченська 8, щодня з 9:00 до 22:00. Вхід вільний.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ