Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Львові завершився перший тур аматорської ліги з флорболу

У Львові 27 вересня у залі СК «Динамо» (вул. Зелена, 59) стартувала аматорська ліга з флорболу. Станом на сьогодні завершився перший тур аматорської ліги, - прес-служба Львівської міської ради.
Протягом чотирьох місяців «ЛААС», «ЛНУ», «Корзо», «Квітка», «Skelia», «Lemberg2», «Янтар» та «Lemberg» зіграють чотири повноцінних тури, у яких визначать квартет, що в грудні побореться за звання кращої аматорської команди Львова. 

За підсумками першого туру змагань лідерство у турнірній таблиці захопили команди: «Skelia» та «Корзо», які мають у своєму активі по 9 залікових балів. Щоправда, фіналісти минулого сезону мають гру в запасі. Третє-четверте місце ділять між собою флорболісти з «Янтару» та «ЛААСу», які мають у своєму активі по дві перемоги та нічиї й, відповідно, 7 очок.

Одна перемога в активі та п’яте місце в таблиці у команди «Квітка». Дещо відстали від своїх суперників за вихід у плей-офф турніру, який відбудеться 16 грудня, «Лемберг» (2 очки), «Лемберг2» (1 очко) та «ЛНУ» (1 очко).

Результати всіх поєдинків першого туру: «Лемберг» – «Skelia» – 0:4; «Янтар» – «Квітка» – 5:0; «Янтар» – «Лемберг2» – 1:1; «Лемберг» – «ЛНУ» – 1:1; «Янта»р – «Skelia» – 0:2; «Квітка» – «ЛНУ – 2:1; «Янтар» – «Лемберг- 3:1; «ЛААС» – «ЛНУ» – 4:1; «Корзо» – «Лемберг2» – 2:1; «ЛААС» – «Квітка» – 5:1; «Корзо» – «Skelia» – 4:2; «ЛААС» – «Лемберг2 – 1:1; «Корзо» – «Лемберг» – 4:1; «ЛААС» – «Skelia» – 1:3.

Другий тур аматорської ліги з флорболу відбудеться 25 жовтня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ