Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Львові завершився найбільший в Україні міжнародний флорбольний турнір

З 6 до 12 червня у львівському спорткомплексі «Галичина» проходив наймасштабніший флорбольний турнір «Ukraine Open 2016», в якому взяли участь шість країн. Про це Гал-інфо повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Перші три дні чемпіонату були присвячені юніорам, глядачі мали змогу поспостерігати за майбутнім українського флорболу. Адже за декілька років ці малюки формуватимуть основні склади українських клубів.

«За всю історію турніру, вперше наші молодші команди грають у тому ж залі, що й дорослі. Але ми плануємо продовжувати цю тенденцію, і протягом наступного сезону активно працюватимемо, шукаючи нові юніорські команди не лише в Україні, але й за кордоном, які зможуть приїхати на турнір у 2017. Думаю, це підбадьорить і неабияк заохотить молодших гравців українських клубів», - розповів Роман Лозинський, голова Львівської обласної флорбольної федерації та організатор турніру.

Команди львівського флорбольного клубу отримали медалі відразу у кількох категоріях. «Лемберг Титани» завоювали бронзу в категорії «U-11», «Лемберг-2» - вибороли бронзу в категорії «Men», і «Лемберг Леви»  почесно посіли друге призове місце, отримавши срібло в категорії «U-15».

Переможцями турніру у категорії «Men Pro» стала команда з Великої Британії «Hastings Predators». Вони впевнено вибороли свою золоту медаль у латвійської команди «Vimba», і завершили чемпіонат «Ukraine Open 2016».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ