Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

8-ма лікарня отримала хірургічні інструменти та медичний інвентар з Німеччини

Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
1/3
Комунальне некомерційне підприємство "8-ма міська клінічна лікарня м. Львова" отримала благодійну допомогу у вигляді хірургічних інструментів, медичного інвентарю, різних засобів догляду за хворими з Німеччини. Про це повідомили 11 серпня у пресслужбі ЛОДА.

"Керівництву лікарні вдалося залучити гуманітарну допомогу від медичної служби збройних сил Німеччини через благодійний фонд "З повною довірою". Львівська облдержадміністрація, в свою чергу, неодноразово зверталася до Бундесверу щодо підтримки ініціативи колективу 8-ї клінічної лікарні та сприянні у процесах оформлення та перевезення медичного обладнання. Львівська ОДА завжди підтримує ініціативи закладів охорони здоров’я та інших установ в залученні гуманітарної допомоги з-за кордону.

Дякуємо волонтеру Євгену Мацієвському та завідувачу центру термічної травми і пластичної хірургії 8-ї клінічної лікарні Василю Савчину за ініціативу та за те, що звернулися до адміністрації за підтримкою для отримання необхідних медичних засобів", - зазначив директор міжнародної технічної діяльності Львівської облдержадміністрації Роман Шепеляк.

Зокрема, лікарня отримала набори хірургічних інструментів, шини, компреси, пульсоксиметри, прилади для перегляду рентгенологічних знімків, зажими для артерій тощо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ