Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Аброськін розгорнув "підписну кампанію" проти Парасюка

"16 березня 2017 року в главку поліції Донеччини відбулись збори особового складу. Я розповів про події останніх днів, зокрема про ганебну поведінку деяких народних депутатів України, про напади Володимира Парасюка на поліцейських, про погрози, що отримують наші співробітники на свою адресу та своїх родин через сумлінне виконання службових обов'язків", - написав Вячеслав Аброськін у Facebook.

"Такі речі не можна залишати без реакції. Тому особовий склад поліції звертається до Президента України, голови Верховної ради України та Генерального прокурора з проханням позбавити народного депутата Володимира Парасюка недоторканності. За свої вчинки потрібно відповідати. Особливо народним депутатам, бо вони мають бути взірцем поваги до закону, інакше беззаконня породжує розпад держави.

Лист вже підписали понад 500 співробітників поліції Донеччини. Завтра він буде переданий до територіальних підрозділів поліції аби кожний бажаючий поліцейський зміг приєднатися. Також підтримати діючих співробітників зголосилися й пенсіонери та ветерани ОВС.

Ще раз повторюю, ми не дозволимо бити та принижувати нас, бо може бути така реакція на образи та погрози розправи над близькими, яку неможливо передбачити", - зокрема зазначив заступник голови Нацполіціі начальник ГУНП в Донецькій області В'ячеслав Аброськін на сторінці в Facebook.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ