Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Парасюк знову «розпустив ноги»

Народний депутат України Володимир Парасюк знову вчинив бійку. Цього разу під гарячу руку потрапив начальник Управління державної охорони Валерій Гелетей. Відео сутички розмістив на своїй Фейсбук-сторінці редактор ресурсу «Трипільський край» Євген Цяпенко.

Інцидент трапився сьогодні, 17 жовтня, біля будівлі Верховної ради України. Саме в цьому місці має відбутися мітинг прибічників Міхеїла Саакашвілі та деяких опозиційних політиків, учасники якого вимагають від парламенту ухвалення низки законів.

Парасюк у супроводі нардепа Сергія Лещенка проходив повз Гелетея, який стояв біля будівлі парламенту у товаристві колег. Побачивши екс-міністра оборони, нардеп зупинився. Між ними виникла суперечка. Після кількох реплік Володимир Парасюк відійшов від товариства і попрямував далі, але після кинутої Гелетеєм навздогін фрази повернувся і кілька разів спробував вдарити його ногою.

Присутні разом з Гелетеєм колеги відтіснили Парасюка.

Сергій Лещенко в цей час мовчки спостерігав за інцидентом.

Це уже далеко не перший випадок, коли народний депутат Володимир Парасюк, не даючи ради своїм емоціям, застосовує фізичну силу. Раніше жертвами його агресії ставали співробітник СБУ Василь Пісний, поліцейський на блокпосту у Бахмуті та нардеп Олександр Вілкул. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ