Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Адвокат Димінського оприлюднив медичну довідку з Швейцарії

Адвокат Димінського Микола Лисий оприлюднив медичну довідку з Швейцарії.

Як зазначено в повідомленні, Петро Димінський, здійснюючи бізнес-візит до Женеви, пройшов медогляд у доктора медицини, лікаря Дімітроса Самараса.

Вердикт: «Підтверджую, що даний пацієнт перебуває в хорошому фізичному та психологічному стані, і що немає жодних медичних протипоказань, що створювали б будь-які конкретні обмеження, що стосуються його діяльності. Фактично, медична експертиза не виявила жодних слідів переломів, вивихів суглобів, синців, подряпин чи інших тілесних ушкоджень.» 

Також адвокат звертає увагу на те, що жодне відео і жодні докази на сьогодні про те, що його підзахисний перебував за кермом, громадськості не продемонстровані! Натомість, з метою маніпуляції громадською думкою демонструється відео, де Петро Димінський перебуває за кермом іншого (!) автомобіля тієї ж марки, що підтверджує факт його відсутності в автомобілі, що потрапив у ДТП.

Окрім того Миколо Лисий запевняє, жодних повісток на допити ані на середу, 23 серпня, ані на п`ятницю, 25 серпня Петро Димінський не отримував.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ