Національна академія наук США дійшла висновку, що генномодифіковані продукти харчування є безпечними для людини і навколишнього середовища, повідомляє УНН з посиланням на Associated Press.
Фахівці стверджують, що експерименти з генним програмуванням продуктів харчування не призводять до створення "Франкенфуда", про що заявляють противники ГМО.
Також у доповіді наголошується про розпливчастість кордонів між натуральними і модифікованими продуктами завдяки сучасним технікам генної інженерії. У зв'язку з цим вчені рекомендують регуляторам звертати увагу на якість кінцевого продукту, ніж на його складові.
Крім того, автори дослідження вважають, що спеціальне маркування генетично модифікованих продуктів може використовуватися в якості додаткової інформації зразок етикеток Made in America.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ