Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Аксьонов поскаржився, що Крим так і не дочекався від Росії обіцяних 15 млрд

У 2015 році російська влада не перерахувала в анексований Крим 15 млрд рублів федеральної цільової програми (ФЦП) розвитку Криму і Севастополя до 2020 року, а Міністерство економічного розвитку РФ не затвердило жоден із потребують фінансування об'єктів. Про це так званий «голова» Криму Сергій Аксьонов заявив у п'ятницю, 18 грудня, в Москві на круглому столі «Крим і виклики для Росії. Розвиток в умовах санкцій».

«По ФЦП в 2015 році повинні були освоїти 15 млрд руб. Сьогодні вже грудень, на сьогодні ще жодної копійки, при тому, що три рази узгоджувалися плани, графіки, найменування заходів і нашими посадовими особами, усіма без винятку федеральними, включаючи узгодження всіх прохань федеральних міністерств. До 15 червня ми графік і погодили, і провели постанова уряду з цього приводу», – сказав Аксьонов, передає «Кримінформ».

Він підкреслив, що необхідно виконати дані кримчанам обіцянки.

«Людям насправді все одно, люди кажуть: ви пообіцяли побудувати водогін, лікарні – побудуйте... В 2015 році – 174 об'єкта ФЦП, за якою Крим направив всі документи до федеральних органів влади, можливо, з помилками, але направив», – повідомив Аксьонов, нарікаючи на те, що сотні чиновників так і не перевірили правильність поданих документів.

«У нинішній ситуації процес не рухається з мертвої точки, на жаль. Напевно, все-таки сама структура прийняття рішень у цій ситуації повинна якось змінитися, інакше ми так взагалі ніколи нічого не побудуємо», – резюмував він.

НБН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ