Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Активних школярів запрошують до робочої групи з розвитку шкільного самоврядування у Львові

Управління молодіжної політики запрошує активних школярів долучитись до робочої групи з розвитку шкільного самоврядування у Львові.
фото - пресслужба ЛМР

Про це інформує пресслужба ЛМР.

«Запрошуємо усіх активних школярів міста Львів, хто цікавиться розвитком шкільного самоврядування, долучитись до робочої групи. Впродовж кілька зустрічей напрацюємо стратегію розвитку роботи шкільних парламентів, дізнаємось про проблеми у їхній діяльності, обговоримо напрям руху і проєкти, які можна реалізовувати спільно з учнями Львова, а також сформуємо план роботи учнівського самоврядування на наступний рік та обговоримо можливості підтримки від управління молодіжної політики», – зазначають в управлінні.

Усі учасники робочої групи додатково отримають навчання з лідерства, менеджменту та зустрінуться з цікавими й активними молодими людьми Львова, які поділяться своїм досвідом.

«Мета цієї робочої групи – об'єднати в одне ціле шкільне самоврядування, аби усі президенти, представники шкіл знали один одного та спільно реалізовували проєкти на благо міста, а також розуміли, що наше управління відкрите до нових ідей і готове підтримати учнів Львова. Ми вже мали успішні проєкти з Дитячою дорадчою радою при Львівській міській раді та розуміємо їхній потенціал, тому ця робоча група має показати хороший результат та відкритість місцевої влади до учнівської молоді», – зазначає начальник управління молодіжної політики Олександр Николяк.

Реєстрація в робочу групу за посиланням:

https://forms.gle/VgsUzczWiNpTbUfYA

Дедлайн реєстрації: 29 жовтня.

Детальніша інформація – за посиланням: 

https://www.facebook.com/youth.lviv/?ref=pages_you_manage

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ