Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Аласанія розповів, які рішення ЦВК узаконять дебати на "Олімпійському"

Для того, щоб дебати між кандидатами в президенти України на НСК "Олімпійський" відповідали формату Суспільного мовлення та вимогам закону, Центральна виборча комісія має внести зміни до своєї постанови щодо часу та місця проведення дебатів.

Про це в ефірі програми "Нині вже" на Громадському заявив голова правління Національної суспільної телерадіокомпанії України Зураб Аласанія.

"Дві речі потрібно змінити в постанові ЦВК №472. Перша річ — це адреса. Там зазначена точна адреса Мельникова 42, зараз вона Іллєнка 42. І час дебатів", — заявив Аласанія.

Він також підкреслив, що ті дебати, які зараз організовують на "Олімпійському", не відповідають формату у якому Суспільне мало їх організувати.

Як повідомляв Укрінформ, за даними Київського міжнародного інституту соціології понад 41% українців вважає дебати між кандидатами на посаду Президента обов'язковими.

3 квітня кандидат в президенти Володимир Зеленський заявив, що дебати з Порошенком мають відбутися на стадіоні "Олімпійський". Чинний президент погодився і запросив його провести дебати на стадіоні 14 квітня. Однак Зеленський не прийшов, заявивши, що дебати мають відбутися 19 квітня о 19.00.

16 квітня команди Петра Порошенка і Володимира Зеленського підписали тристоронню угоду з НСК "Олімпійський".

Як відомо, 19 квітня о 20.00 відповідно до закону про вибори Президента мають розпочатися дебати в ефірі Громадського.

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ