Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Американські благодійники подарували міській лікарні Львова обладнання на 80 тисяч доларів

Завдяки американським благодійникам, у лікарні святого Луки (раніше – 8-ма міська лікарня) Першого медичного об’єднання Львова з’явилися сучасна наркозна станція та обігрівачі інфузійних розчинів.

Про це інформує пресслужба ЛМР.

Обладнання, вартістю понад 80 тисяч доларів подарували три американські родини: Dr. John Kerr, Mr. Scott and Kari Kerr та Mr. Jeffery Peete. Його анестезіологи лікарні використовуватимуть в реанімації та операційних.

"Сучасне обладнання і фаховість лікарів – це запорука надання кваліфікованої і якісної допомоги навіть у найважчих випадках. Обладнання, яке нам подарували американські родини, є потрібним у реанімаціях і операційних. Саме ці апарати допоможуть нашим лікарям надавати допомогу на найвищому рівні. Щиро вдячні усім благодійникам за щедрість та любов до України!", - зазначають у лікарні святого Луки.

До слова, наркозна станція укомплектована сучасними моніторами, що дозволяє лікарю постійно контролювати стан пацієнта і, в разі необхідності, миттєво реагувати на будь-які його зміни. Цей апарат забезпечує максимальну безпеку хворого.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ