Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Андрій Медвєдєв став капітаном чоловічої збірної з тенісу на Кубку Девіса

На засіданні Президії Федерації тенісу України серед інших нагальних моментів розглядалося питання про призначення капітанів національних збірних в Кубку Федерації та Кубку Девіса на 2017 рік.

Біля керма жіночої команди залишився Михайло Філіма, а ось у хлопців на цій посаді був затверджений Андрій Медведєв. Таким чином, кращий український тенісист в національній історії стане ювілейним, десятим, капітаном нашої дружини в Кубку Девіса. До нього цей обов'язок виконували: Михайло Філіма, Орест Терещук, Володимир Богданов, Андрій Рибалко, Юрій Черепов, Дмитро Поляков, Олександр Долгополов, Валерій Бурко, Герман Беньямінов.

Андрій Медведєв виступав за національну команду з першого матчу, який незалежна Україна провела в далекому нині 1993 році. Продовжував виступати аж до 2001 року. Виграв 22 зустрічі в одиночному розряді (програв - 4) і 11 в парному розряді (6). Із загальної кількості 33-х перемог 18 Андрій здобув на грунті, 8 на харді і 7 на килимі. На відкритому корті Медведєв виграв 26 поєдинків, в залі - 7.

Нагадаємо, що свій перший матч Кубка Девіса в сезоні 2017 року Україна проведе в другому раунді, в період з 7 по 9 квітня проти переможця пари Португалія - ​​Ізраїль. Незалежно від того, хто стане нашим суперником, грати будемо на виїзді. Наша команда посіяна під другим номером.

ФТУ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ