Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Андрій Садовий обіцяв Надії Рибак посприяти у розкритті злочину

Учора, 19 вересня, працівниця „Самопомочі” Надія Рибак, котру жорстоко побили минулого тижня невідомі, зустрілася з міським головою Львова Андрієм Садовим. Про це Надія Рибак розповіла „Гал-іnfо”.
За її словами, 15 вересня ввечері на неї скоїли напад невідомі; судмедекспертиза встановила, що жінка отримала струс мозку, перелом носа та інші тілесні ушкодження. Потерпіла, мешканка будинку №27 на вулиці Коновальця, пов’язує напад на неї з протестами мешканців проти незаконного будівництва мансарди у цьому будинку – архітектурній пам’ятці Львова. Третій поверх у двоповерховому будинку добудовує власник однієї з квартир. Інспекція Держархбудконтролю зобов’язала ініціатора будівництва  зупинити зведення мансарди. Проте, незважаючи на заборону, будівельні роботи тривають. Надія Рибак розповіла, що їй та її сину неодноразово погрожували, саме тому вона й вирішила звернутись до міського голови та начальника львівської міліції.
„Я вражена, що міський голова зараз, у переддень святкування 750-річчя Львова, знайшов час, вислухав мене та зв’язався з начальником міської міліції Олегом Поповим, попросивши його посприяти у якнайшвидшому розкритті злочину”, - зазначила Надія Рибак.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ