Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Андрій Садовий переконаний: бюджет розвитку сьогодні буде прийнято

Міський голова Андрій Садовий переконаний, що сьогодні бюджет розвитку буде прийнято на сесії Львівської міськради, – про це він заявив під час засідання виконкому ЛМР сьогодні, 8 лютого.
 Він зазначив, що всі недопрацьовані питання були погоджені з головами фракцій, також за побажаннями депутатів було розділено розгляд бюджету розвитку на дві частини – запозичення та фінансування об’єктів з бюджету розвитку.
„Бюджетна комісія вчора працювала допізна і, як на мене, жодних питань виникнути не має. Затвердження бюджету розвитку – це живий процес. Я думаю, що завжди будуть якісь пропозиції та зауваження щодо включення об’єктів до фінансування з цього бюджету. Проте те, що проголосовано, вже можна впроваджувати в життя, а пустими розмовами можна займатись ще дуже довго”, – зазначив Садовий.
Зокрема, на сьогоднішньому засіданні виконкому було прийнято рішення про здійснення запозичень в розмірі 92 млн грн і також затверджено перелік об’єктів, фінансування яких буде здійснюватись за рахунок бюджету розвитку.
Також окремим питанням було затверджено питання щодо об’єктів, які фінансуватимуться з бюджету розвитку, зокрема затверджено 124 об’єкти, з них 62 перехідні, 62 – нові об’єкти, 56 об’єктів планують завершити у 2007 році, 58 – у 2008-му, решту – у 2009 році. При цьому начальник департаменту економічної політики Олег Синютка зазначив, що програми енергозбереження та ремонт доріг будуть здійснюватись із запозичень, а ремонт інших першочергових об’єктів за рахунок 88 млн грн, які мають заробити на продажу землі та майна.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ