Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Андрій Садовий привітав усіх із Новим роком

Завершується 2022 рік. Міський голова Львова Андрій Садовий привітав усіх львів’ян і українців із Новим 2023 роком, наголосивши, що 2023 рік буде роком нашої перемоги!

«У цьому році було мало слів, але була дія. Цей рік запам’ятається кожному! Це рік, коли світ побачив що є Україна. І кольори нашого прапора сьогодні символізують мужність і силу. На карті світу закарбувалися такі міста як Київ, Буча, Херсон, Маріуполь, Бахмут. Весь світ побачив Львів, який став одним з найбільших гуманітарних хабів світу. Близько 5 млн українців пройшли через Львів, і нас були дні, коли більше 2 млн жили у Львові. Мене питали, як це можливо? А просто кожен відкрив свої двері. Ми усі були волонтерами. Ми помагали. Це був наш обов’язок. Світ не розумів, як це можуть бути черги до воєнкоматів. А вони були. Тому, що це наша держава, і якщо ми її не захистимо, то ніхто цього не зробить.

Дуже багато поранених приїжджали і приїжджають до Львова. І ми вибудовуємо систему людяності Unbroken – НЕЗЛАМНІ! Наш обов’язок допомогти кожному.

Ми дякуємо всім нашим воїнам, які віддають найцінніше – життя. Сльози матерів, діти, які втрачають своїх батьків – це той біль, який залишається у кожного з нас назавжди. Але ми повинні йти вперед, ми повинні вижити за будь-яких умов.

Найголовніше сьогодні – це вірити в нашу перемогу. І я вірю, що 2023 рік буде роком нашої перемоги.

Слава Україні! З Новим роком!», - наголосив мер Львова Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ