Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Андрій Садовий розповів хто блокує будівництво школи в Брюховичах

Сьогодні на засіданні виконавчого комітету ЛМР, Андрій Садовий дав вказівку негайно профінансувати будівництво школи в смт.Брюховичі, попри саботаж Брюховицької селищної ради.
Фото: Роман Балук

"Я нещодавно мав робочий виїзд у Брюховичі. Там будується школа. На превеликий жаль зараз там зупинені роботи з будівництва. Був підрядник, який жаліється, що немає достатньо фінансів, і я дав доручення, щоб ми терміново перерахували 5 мільйонів, які в нас є передбачені в бюджеті. Щоб ви розуміли, третину коштів на будівництво, це кошти міста. Як я розумію, ці кошти ще до кінця так і не поступили?", - зокрема зазначив Андрій Садовий.

Як повідомила заступник міського голови з гуманітарних питань, в.о. директора департаменту гуманітарної політики Галина Слічна, до Львівської міської ради надійшов лист від Брюховицької селищної ради на суму 1,8 мільйона гривень і ті кошти були проплачені. Жодних інших листів від селищної ради на здійснення фінансування не надходило.

"Якщо міський голова дав розпорядження, а Брюховицька селищна рада це саботує і не хоче отримати кошти щоб заплатити підряднику, я вважаю що це некоректно і неправильно. Підрядник дав слово, що отримає кошти 5 мільйонів, робітники стають до роботи і до кінця року роботу закінчують. Там правда ще 100 мільйонів треба знайти, але це вже інше питання. Тому в мене прохання, щоб ми сьогодні кошти відправили їм. І ви тоді тисніть, щоб Брюховицька селищна рада відправила кошти підряднику і він міг вивести людей на роботу", - додав Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ