Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Андрій Садовий зустрівся з генконсулом Чехії у Львові Павелом Пешеком

Фото ЛМР
Фото ЛМР
Фото ЛМР
Фото ЛМР
Фото ЛМР
Фото ЛМР
1/3
Міський голова Львова Андрій Садовий зустрівся з генконсулом Чеської Республіки у Львові Павелом Пешеком. Це – прощальний візит дипломата на посаді очільника консульства в місті: вже цього тижня він повернеться до Чехії. Про це повідомили 25 серпня Гал-інфо у пресслужбі ЛМР.

 Мер Львова подякував пану Пешеку за кількарічну роботу та співпрацю і запросив його відвідати фестиваль класичної музики LvivMozArt, який днями стартує в місті.

"Ми сумуємо, що ви йдете. Дякуємо за вашу роботу у Львові та співпрацю з містом на посаді генконсула Чехії", – зазначив Андрій Садовий.

Під час зустрічі Павел Пешек озвучив кілька пропозицій місту із чеського боку. Зокрема, йшлося про можливість надання матеріальної допомоги Львову в подоланні наслідків буревіїв, а також участь у проєктах економічної дипломатії для боротьби із новою ймовірною хвилею пандемії. Міський голова, своєю чергою, запросив чеські компанії та торгово-промислові палати долучитися до експортних зумів, які проводить Львівська міськрада з представниками бізнесу.

Павел Пешек – генконсул Чехії у Львові з 10 жовтня 2016 року. Працює в структурі МЗС Чеської Республіки на різних посадах із 2000 року.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ