Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Андрій Салюк відхрестився від участі у створенні Громадянського форуму України

Президент Благодійного Фонду збереження архітектурної спадщини Львова Андрій Салюк відхрестився від причетності до ініціативної групи щодо створення мережі громадських організацій Громадянський форум України. Річ у тім, що організатори сьогоднішньої прес-конференції анонсували участь Андрія Салюка як одного з ініціаторів створення такої мережі громадських організацій.
 Під час прес-конференції Андрій Салюк сам пояснив журналістам та організаторам, чому не сидить у президії і спростував свою причетність до ініціативної групи Громадянського форуму України.
 Варто відзначити, що сьогодні у Луганську, Херсоні, Чернігові, Харкові, Сумах Донецьку, Києві та Львові відбуваються прес-конференції, на яких ініціативні групи мають намір донести до громадськості наміри про створення всеукраїнської мережі громадських організацій Громадянський форум України.
  Серед ініціаторів створення Громадянського форуму України є шеф-редактор культурографічного журналу «Ї», голова центру підтримки правової ініціативи Ігор Марков, голова Центру досліджень політичних цінностей Олесь Доній, координатор Громадського форуму Львова Олег Мацех та інші.  
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ