Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Андрій Салюк висловив депутатам ЛМР своє незадоволення роботою комісії по контролю за використанням коштів на 750-річчя Львова

Член комісії по контролю за використанням коштів на 750-річчя Львова, голова Благодійного фонду збереження історичної спадщини Львова Андрій Салюк виступив перед депутатами ЛМР та висловив їм своє незадоволення роботою комісії. Зокрема, він зазначив, що якщо ця комісія створена контролювати використання коштів, то вони мають право на якісь наглядові дії, а якщо ця комісія працює, як статист, то він хоче вийти з неї: „Дуже багато об’єктів було реставровано з порушенням норм та без погодження проектної документації, зокрема реконструкція площі Ринок, Королівський арсенал, а також фасади на Краківській нефахово реставроавані. Усі об’єкти, які реставровані без погодження, є порушенням чинного законодавства та приводом до відкриття кримінальної справи. Як міг здійснюватись контроль, коли під час здачі об’єктів комісія не працювала?”
 Перед виступом Андрія Салюка депутат Андрій Стецьків також висловив своє незадоволення якістю проведених робіт на Краківській, на що доповідач, перший заступник міського голови Василь Кравців заявив, що документація не була підписана, будинки відремонтовані з порушенням і підрядник коштів не отримав. Щодо наступних об’єктів, то за тиждень відновлює роботу комісія по перехідних об’єктах.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ