Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Андрій Юраш: Немає нічого дивного, що Путін вважає, що православ’я і ядерна галузь зміцнюють російську державність і безпеку

Релігієзнавець Андрій Юраш переконаний, що немає нічого дивного у тому, що Президент Російської Федерації Володимир Путін вважає, що православ’я і ядерна галузь зміцнюють російську державність і безпеку. Про це Андрій Юраш заявив у коментарі «Гал-info». За його словами, це цілком зрозуміла позиція російського авторитетного лідера.
 
«У цих двох ділянках Росія є одним із світових лідерів. Разом з тим, вона втрачає свої позиції в багатьох інших сферах, а також на міжнародній арені. Щоправда російська православна церква зберігає свої позиції», — наголосив релігієзнавець.
Нагадаємо, Володимир Путін відповідаючи на запитання журналістки з м. Сарова про те, яке місце він відводить православ’ю в майбутньому країни і яке — стратегії в ядерній галузі, зазначив, що православ’я і ядерну галузь зміцнюють російську державність і безпеку.
«Обидві теми близько пов’язані, тому що і традиційна конфесія Російської Федерації, і ядерний щит Росії — ті складові, які зміцнюють російську державність, створюють необхідні передумови для забезпечення внутрішньої і зовнішньої безпеки країни. З цього можна зробити зрозумілий висновок про те, як держава має ставитися і сьогодні, і в майбутньому і до того, і до іншого», — сказав Путін.
Про цю заяву Путіна повідомило УНІАН з посиланням на РІА «Новости».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ