Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Андрія Антоненка відпустили під домашній арешт

Суд відпустив Андрія Антоненка під домашній арешт. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook український журналіст, автор відомого проєкту "Служба розшуку дітей" Руслан Горовий.

Шевченківський районний суд міста Києва відпустив обвинуваченого у вбивстві журналіста Павла Шеремета Андрія Антоненка під домашній арешт.

“Клопотання захисника про зміну запобіжного заходу Антоненку з тримання під вартою на особисте зобов’язання задовольнити частково. Змінити Антоненку запобіжний захід з тримання під вартою на запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту із застосуванням електронного засобу контролю...”, — сказала суддя.

Також на Антоненка поклали наступні обов’язки: прибувати до суду за першою вимогою; здати на зберігання до органу досудового розслідування свій паспорт для виїзду за кордон, носити електронний засіб контролю.

Нагадаємо, правоохоронці назвали підозрюваних у вбивстві Павла Шеремета: Яна ДугарьАндрій Антоненко, подружжя Інна та Владислав Грищенки, Юлія Кузьменко.

Також нагадаємо, 20 липня 2016 року близько 7:45 ранку стався вибух в автомобілі на перехресті вулиць Богдана Хмельницького та Івана Франка в Києві. В результаті вибуху загинув відомий журналіст Павло Шеремет.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ