Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Андрія Білого намагаються повернути в ЛМР

Колишнього заступника директора департаменту інфраструктури ЛМР Андрія Білого, якого звільнили з Львівської міської ради минулого року, намагаються повернути в департамент міської мобільності.

На цей раз, колишнього чиновника спробують "прилаштувати" в громадську раду, яку планують створити при одному з управлінь Департаменту міської мобільності, для "забезпечення прозорості роботи посадових осіб Львівської міської ради".

Відповідне звернення, з пропонованими кандидатурами учасників громадської ради, до керівника Департаменту міської мобільності Олега Забарила направив ряд Львівських громадських організацій. 

Варто зазначити, що включити Андрія Білого в громадську раду запропонувала ГО "Львівська асоціація велосипедистів". Керівником даної ГО за інформацією YouControl є колишній підлеглий Білого, теперішній керівник управління транспорту Орест Олеськів. 

  

Нагадаємо, Андрій Білий зокрема запам'ятався львів'янам щоразу новими датами повноцінного запуску в місті системи електронного квитка, який досі так і не працює. Також був активним борцем з міськими заторами та безкоштовним паркуванням. Також неодноразово обіцяв запровадити в місті систему перехоплюючих паркінгів та був одним з ініціаторів розроблення "Плану сталої мобільності Львова". Практично жоден з його проєктів та обіцянок так і не був реалізований.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ