Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Анджеліна Джолі запустила модний дім Atelier Jolie

Голлівудська акторка Анджеліна Джолі оголосила про запуск модного екопроєкту Atelier Jolie.
Фото: Getty Images

Про це пише Associated Press.

У середу Джолі оголосила про новий модний проєкт, який дозволить клієнтам безпосередньо брати участь у створенні власних творінь разом з кравцями та модельєрами з усього світу. У проєкті будуть використані застарілі тканини та вінтажні матеріали.

"Ми сподіваємося створити спільноту творчості та натхнення, незалежно від соціально-економічного походження, – ​написала Джолі на сайті бренду Atelier Jolie. "Ми будемо приділяти увагу людям, які відіграють важливу роль у створенні кожного творіння. Ми об'єднаємо різноманітну команду, включаючи стажування для біженців та інших талановитих, недооцінених груп, з гідними посадами, заснованими на майстерності".

Проєкт сподівається "допомогти поділитися багатством їхньої культурної спадщини й підтримати розвиток їхнього власного бізнесу", – написала Джолі. Окрім того, клієнти зможуть відремонтувати або переробити речі зі своїх шаф, щоб позбутися відходів.

За словами Джолі, на таку ідею її надихнула "вдячність й глибока повага до багатьох кравців і виробників", з якими вона працювала протягом багатьох років, а також бажання використовувати високоякісний вінтажний матеріал і тканину, що вже є в наявності, а також бути частиною руху за культивування більшого самовираження.

AP повідомляє, що більше подробиць не розголошується. Коли Джолі пішла з посади спеціального посланника ООН у грудні, вона сказала, що відчуває, що настав час "працювати по-іншому", безпосередньо взаємодіючи з біженцями та місцевими організаціями.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ