Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Прокачай свої дизайнерські, блогерські скіли!

Бажаєте опанувати дизайн? А може стати відомим блогером, а для цього потрібна дороговартісна техніка? Ми вам допоможемо. Безкоштовно!

І це не реклама приватних курсів, а реальна можливість від комунального закладу Pixlab на вул. Городоцькій, 285, який входить в мережу молодіжних просторів ТВОРИ! 

Бо це – простір дизайну та медіа, а його місія – стати платформою для взаємодії міста та дизайн середовища. Pixlab відчинив свої двері 2 квітня 2022 року, уже в час повномасштабної війни. Адже за що воюємо? Чи не за нашу ідентичність, культуру, можливість жити і творити? А до того було понад п’ять років ремонту приміщення, яке колись слугувало кінотеатром, потім клубом «Арлекіно”, а згодом його передали в оренду. 

Однак у мікрорайоні Сигнівка бракувало культурних просторів, де б молодь могла б проводити своє дозвілля. 

«На початку минулої каденції я підняв питання про перепрофілювання цього приміщення для потреб громади, - розповів депутат Львівської міської ради фракції ВАРТА Тарас Ворко. - Адже цьому мікрорайону вкрай потрібні сучасні простори для молоді. За цей час були проведені тендери, розроблено ПКД, капітальний ремонт, закуплено меблі. Дякую за підтримку колегам - депутатам, голові бюджетної комісії Наталії Шелестак, працівникам міськради, усім, хто вболівав за справу. Об’єднавши наші зусилля, ми змогли дійти до такого бажаного фіналу. З часу відкриття закладу тут проводиться багато цікавих івентів та проектів, також у цьому ж приміщенні розміщена бібліотека, в якій відбуваються зустрічі з творчими людьми. Тож запрошую усіх охочих у наш новий, сучасний молодіжний центр!», - зазначив Тарас Ворко. 

Тепер у просторі дизайну та медіа працюють «швидкозаймисті» люди, як вони себе називають, що готові реалізувати ідею, в яку вони вірять, і боротись за неї до кінця. Отож ви можете бронювати Pixlab під свою подію: 

  • якщо хочете просувати свій YouTube-канал, тут знайдете собі приміщення, техніку і менторську підтримку; 
  • якщо прагнете передати знання або поділитись в таких напрямках, як дизайн, медіаосвіта, у Pixlab є обладнаний клас та open SPACE з великим екраном. 

Адреса: Львів, вул.Городоцька, 285, тел. 050 8818202 

Додамо, перед тим, як стати простором дизайну та медіа, Pixlab як проєкт був соціальною школою дизайну, а вже потім трансформувався в один із просторів мережі ТВОРИ!, до якого входять також: МолоДвіжЦентр, Lviv Open Lab та Urban Camp.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ