Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Архиєпископ Львівський побував на випуску курсантів у Львівському ВІСВ ім. гетьмана Петра Сагайдачного

17 червня у Львівському військовому інституті сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного відбувся випуск курсантів та присвоєння їм чергового звання офіцера Української Армії. Із цієї нагоди до навчального закладу завітав Високопреосвященний Владика Ігор (Возьняк), Архиєпископ Львівський – повідомляє о. Олег Панчиняк, прес-секретар Львівської Архиєпархії УГКЦ.
Урочистості розпочалися Молебнем до Пресвятої Богородиці. Після молитви Владика привітав випускників зазначивши: «Дуже приємно усім нам ділитися разом цією радістю, що наповнює наші серця! Радію чудовими змінами, що стаються на очах у вашому Військовому Інституті! Приємно бути тут та бачити гарно упорядковану територію, спортивні площадки, музей, просторі приміщення для навчання, церкву, котра служить у зміцненні духу курсантів й офіцерів та сімей... Відрадно на серці з того, що відбуваються зміни на краще і в членів командного складу, і в курсантів та працівників вашої Інституції. Найбільше радіємо з молодих хлопців та дівчат, котрі вступають у цей Інститут, щоб здобувати високі знання та готуються стати кваліфікованими спеціалістами своєї професії. Ви - лідери у ділянці своєї послуги, ви – сторожі миру!
Ми бажаємо нашим армійцям спокійного неба та мирних навчань, бо: „Мудрість ліпша від військової зброї”. Ваша професія відповідальна, тому що  дуже часто межує з виставленням свого життя на небезпеку. Бажаю вам, тільки мирних стежок та мирних парадів на протязі вашого життя. Молодим офіцерам бажаю доброї праці та успішного служіння нашому народові! Будьте патріотами своєї Батьківщини, зростайте у любові до свого народу та своєї країни! Мені відрадно на дусі, що ви, як молоді офіцери-спеціалісти стаєтеся насінням, котре буде і повинно приносити добрі плоди. Бажаю Вам з честю носити  звання офіцера Української Армії, гордитися цим і бути завжди та всюди відважним свідком доброї людини, чесного офіцера! Хай Господь благословить вас на мирне й добре служіння нашому народові та нашій молодій Батьківщині – Україні! Здоров’я та усіх гараздів щиро вам бажаю».
Після завершення урочистої частини Владика Ігор відбув до Зарваниці, де відбувається проща духовенства та вірних Львівської Архиєпархії.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ