Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Архиєпископ Мєчислав Мокшицький, митрополит Львівський привітав із Великоднем

З нагоди Великодня архієпископ Мєчислав Мокшицький, митрополит Львівський привітав вірних Римо-Католицької Церкви з Великоднем.

Львівський митрополит підкреслив, що «мешканці України стають частиною хресної дороги Ісуса разом із власною хресною дорогою, спричиненою війною, що триває»

З нагоди Великодня архієпископ Мєчислав Мокшицький, митрополит Львівський привітав вірних Римо-Католицької Церкви з Великоднем. Львівський митрополит підкреслив, що «мешканці України стають частиною хресної дороги Ісуса разом із власною хресною дорогою, спричиненою війною, що триває».

Архієпископ Мєчислав Мокшицький також побажав, щоби вірні відкрилися до Божої ласки, яку дарує нам Христос через свою Хресну дорогу. Він потерпав, зазнав зневаги, несправедливого засудження, але зрештою переміг смерть і зло. «Бажаємо й віримо, що наша Україна а також усі люди доброї волі в усьому світі дочекаються цього дня й цього Великоднього ранку, коли Христос прийде й скаже нам усім: "Мир вам"», — висловив надію архієпископ. Бажав також радісного Великодня та смачного свяченого.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ