Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Автора ідеї поєднати балет і танки звільнили

Голова Львівської ОДА Олег Синютка підписав розпорядження про звільнення Христини Береговської з посади керівника департаменту з питань культури, національностей та релігій Львівської ОДА. Про це Гал-інфо повідомили у прес-службі ОДА.

Причина звільнення – власне бажання Христини Береговської.

Водночас у прес-службі повідомили, що на цей час Христина Береговська перебуває у відпустці і що вона стане радником голови Львівської ОДА. 

У Львові інсталяція до Дня Європи спричинила скандал

Нагадаємо, що Христина Береговська обійняла посаду з 2015 року.

Нагадаємо, що у травні цього року Христина Береговська опинилася в епіцентру скандалу, пов’язаного із святкуванням Дня Європи у Львові. Вона була ініціатором проведення святкування Дня Європи на території ДП «Львівський бронетанковий завод».

День Європи без балерин, але з танками і червоною доріжкою

За її словами, під час святкування мали «поєднати непоєднуване», для цього балерин Львівського оперного театру мали б поcадити на гусениці танку, які не відчищені від «землі з АТО». Також на заході був передбачений дрес-код – червоні вечірні сукні для жінок і строгі костюми для чоловіків.

Це викликало обурення у волонтерів, журналістів, активістів, дружин загиблих бійців та учасників АТО. В результаті дрес-код та ідею балерин на танках скасували.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ