Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Автору найкращої шпаківні подарують вудочку

На Львівщині завершується акція «Пташина домівка», яку зорганізувало Державне управління охорони навколишнього природного середовища у Львівській області. У рамках акції проводиться конкурс на кращу шпаківню. Про це повідомили в управлінні.

Автор найкращої роботи отримає у подарунок вудочку.

Оцінювання робітучасників конкурсу відбуватиметься 6 квітня.Усі, хто виготовляють шпаківні, мають зголоситися до участі у конкурсі до 30 березня за електронною адресою[email protected] або в інший спосіб.

-Запрошуємо усіх небайдужих зробити своїми руками шпаківню, у якій до осені мешкатимуть наші пернаті друзі, - каже Мирослав Хом’як, начальникДержавного управління охорони навколишнього природного середовища у Львівській області.

Головний природоохоронець області також зауважив, що шпаківні повинні бути нефарбовані, у пташиній хатинці повинні бути передбачені елементи кріплення, верх гніздівлі має бути таким, що знімається, або кріпитися на завісах.

Варто додати, що нагородженими будуть не лише переможець - автор роботи, а й його наставники – батьки, вчителі чи старші товариші.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ