Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Багатоповерхівки на вул. Курортній у Брюховичах не буде

Управління архітектури Львівської міської ради відмовило у видачі містобудівних умов та обмежень на зведення багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення та підземним паркінгом на вул. Курортній в смт. Брюховичі Львівської міської територіальної громади.
візуалізація

Причиною стала невідповідність містобудівній документації. Відповідне рішення сьогодні на виконавчому комітеті оприлюднив головний архітектор Львова Антон Коломєйцев.

«На цю територію розроблено детальний план. Згідно з ним, навколо об’єкту є зона регулювання забудови, за яку не можна виходити. Натомість в пропозиції, яку нам подали, є вихід за межі цих ліній, в межах від 2 до 4 поверху є нависання об’ємів із дуже сильними консолями. Згідно з Державними будівельними нормами, площею забудови вважається вся площа включно з навісними консольними конструкціями. Тож така забудова не відповідає містобудівній документації, тому ми готуємо відмову про видачу містобудівних умов та обмежень», – розповів Антон Коломєйцев.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ