Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Батіста хоче повернутися у львівські «Карпати»

Вільям Роша Батіста залишив табір азербайджанського клубу «Баки». Бразильський нападник, який знову хоче грати в Україні, веде переговори з клубом «Карпати» (Львів), в якому провів найкращі роки своєї кар'єри, – повідомило видання apasport.az.

Львівська команда, пише видання, була першим клубом в українській кар'єрі 28-річного нападника. За «Карпати» він забив 22 голи в 68 матчах. При переході Батіста в «Карпати» взимку 2005-го року ця команда виступала у першій лізі. У 2005-му році Вільям проявив себе з найкращої сторони в Кубку України і забив переможні голи в матчах 1 / 16 фіналу з «Чорноморцем», 1 / 8 фіналу з «Шахтарем», 1/4 фіналу з «Ворсклою». Львів'яни вибули з подальшої боротьби, програвши у півфіналі найтитулованішій команді країни київському «Динамо».

Взимку 2008-го року Батіста був проданий за 1 млн. доларів у «Харків»
, і в його складі забив 3 голи у 17 матчах.

Нападник, якого минулої зими «Баки» орендував у харків'ян, зіграв велику роль у завоюванні командою титулу чемпіона Азербайджану. Відзначимо, що Батіста, який 8 років тому грав у «Левскі», забив 17 голів у 56 матчах, зіграних ним у вищій лізі України.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ