Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

«Батьківщина», «Фронт змін» та «Свобода» тягнуть на себе ковдру у львівському КОДі?

Зрозуміло, що вплив трьох найрейтинговіших партій (ВО «Батьківщина», «Фронт змін» та ВО «Свобода») є досить великим у львівському КОД, але з цього приводу не варто драматизувати. Про це сьогодні, 22 лютого, в коментарі Гал-інфо повідомив депутат Львівської обласної ради від НУ-НС Олександр Старовойт.

«КОД створили задля великої справи, щоб показати, що всі політичні сили незалежно від рейтингу знайшли платформу для опору нинішньому режиму. Якщо зараз сперечатися, хто рейтинговіший, то ми програємо. Все ж не варто драматизувати з приводу об’єднання цих трьох сил, їх вплив, як найрейтинговіших партій, завжди був значним», - пояснив Олександр Старовойт.

Він також додав, що нині через активне включення цих трьох партій – за їхньої ж ініціативи – обговорення праймеріз відклали.

Відповідаючи на питання, чи правда, що ці три політичні сили намагаються всіляко максималізувати свої політичні дивіденди, зважаючи на високі рейтинги у Львівській області, відтак, у КОДі може статися конфлікт, він сказав: «Правда. Інакше і бути не може, адже кожна політична сила, тим більше, коли у неї високі рейтинги, намагатиметься примножіти свої політичні дивіденди, це нормально».

«Для тих, хто придумав КОД, вибори – це лише епізод. Для нас було головним, щоб вибори нас не посварили і щоб на Львівщині вони пройшли чесно. Трагедії немає, є дискусія, але це ж не просто зібрати 20 організацій під одну парасольку».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ