Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Без реструктуризації боргу субсидій не виділятимуть – Марія Мазяр

„З лютого цього року набувають чинності нові правила нарахування субсидій, згідно з якими мешканці, котрі подають заяву на отримання субсидії і при цьому мають борги, зобов’язані укласти реструктуризацію боргів. Інакше субсидію не нададуть. До того ж згідно з новими правилами сім’ї, які складаються з непрацездатних членів (пенсіонерів і дітей до 18 років), мають право отримати субсидію на півроку і сплачувати лише 15% оплати, проте на таку пільгу потрібно обов’язково подавати заявку. Окрім того, мешканці повинні пильно стежити за тим, щоб вчасно оплачувати свою частку, оскільки за умови несплати обов’язкової частки мешканця відразу ж позбавляють субсидії», – розповіла заступник начальника управління праці і соціального захисту Марія Мазяр.
Нагадаємо, що з початку року постановами КМУ №1703 від 12 січня 2007 року і №3 від 10 січня 2007 року було спрощено правила надання субсидії.
Зокрема, на сьогодні для отримання субсидії потрібно подавати менше документів. А саме – довідку про доходи, заяву у відділ соціального захисту, квитанції про розмір платежу, а також мати при собі паспорт або посвідчення особи.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ