Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Бездомні чиновники Садового з мільйонами готівки. Інфографіка

Громадськість Львова вже котрий день обговорює питання виділення квартир за кошти львів'ян чиновникам Андрія Садового. Редакція Гал-інфо опрацювала декларації цих чиновників.

Нагадаємо, заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабак, директор департаменту економічного розвитку Ірина Кулинич та директор департаменту фінансової політики Олег Іщук отримали квартири, придбані коштом міського бюджету Львова.

"Так, дійсно, три квартири отримали наші посадовці. Ірина Кулинич, яка 13 років працює в міській раді, приїхала з Франківська. Я вважаю, це правильно. Олег Іщук, який 12 років працює, приїхав із Луцька. Це є правильно. Сергій Бабак, який в 2006 році почав працювати, це теж є правильно. Ми більше квартир нікому не давали в міській раді. В нас ще одну квартиру отримав Володимир Зуб, який приїхав з Чернігова в 2006 році. То якщо я запрошую фахівців з інших міст, за які кошти вони мають купляти собі житло? Вони не є настільки багаті. Тому що зарплата, яку вони отримували, не давала їм такої можливості", – пояснив Андрій Садовий.

Журналісти Гал-інфо вирішили опрацювати декларації вищевказаних "небагатих" чиновників.

Сергій Бабак - понад 100 тисяч доларів готівкою та на банківських рахунках (48 157 Євро, 64 600 Доларів США та 9 266 гривень).

Олег Іщук - понад 82 тисячі доларів готівкою та на банківських рахунках (3 000 Євро, 4 000 Доларів США та 2 048 381 гривень).

Ірина Кулинич - понад 15 тисяч доларів готівкою та на банківських рахунках (9 500 Доларів США та 150 000 гривень).

Більш детально в нашій інфографіці.

Небагаті чиновники Андрія Садового.

Таким чином "небагатим" чиновником, з трійки нагороджених квартирами, можна назвати лише Ірину Кулинич з річною зарплатою 659 853 гривні.

Як чиновники з зарплатами, які за словами Андрія Садового не давали можливості придбати квартиру, накопичили мільйони гривень на своїх рахунках, це питання до міського голови.

У своєму аналізі декларацій ми рахували загальні грошові активи сім'ї декларанта, адже придбання квартири це сімейна справа, на яку пересічні львів'яни заробляють цілими родинами і не одним поколінням.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ