Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Безкарність та жадність лікарів пологових будинків дістала львів’ян

Сьогодні, 17 жовтня, під час пікету активісти зажадали від голови Львівської ОДА створити в області гарячу лінію, на яку можна б було поскаржитися на неправомірні дії медиків пологових будинків.Про це повідомив журналіст Гал-інфо.
фото - Serg Bobra

Олег Синютка дав відповідне доручення в.о. директора департаменту охорони здоров`я Ірині Микичак -створити таку "гарячу лінію".

Нагадаємо, близько 30-40 людей сьогодні, 17 жовтня, провели біля будівлі Львівської ОДА акцію з вшанування пам'ять дівчинки Полінки Стронціцької, яка загинула у пологовому будинку, що у Львові на вул. Рапопорта.

Люди спробували зайти в будівлю ОДА. Їх відмовились пропустити представники нацполіції, що перебували в середині. У будівлі також був депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич та активістка Наталія Шелестак. Вони просили охоронців пропустити людей.

Голова ЛОДА Олег Синютка спершу перебував на апаратній нараді. Він передав через Зінкевича, що по її закінченні зустрінеться з людьми. Поліція пропустила учасників акції в будівлю і запропонувала зачекати в холі.

Згодом Олег Синютка таки вийшов в хол Львівської ОДА, щоб поспілкуватись з людьми. Він пообіцяв взяти на власний контроль ситуацію, а також дав розпорядження керівнику Головного управління Національної поліції у Львівській області Дмитру Загарії почати розслідування за фактами, що їх надали пікетувальники. "Думаю, протягом двох місяців ми матимемо відповідь по цим справам", - зазначив Олег Синютка.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ