Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Безквартирні офіцери вимагають житла

Львівську міську раду пікетувала Спілка безквартирних офіцерів і прапорщиків запасу з вимагою повернути будинок, який будується на вулиці Мазепи, 29, для безквартирних офіцерів.
Як розповів голова Львівської обласної спілки безквартирних офіцерів та прапорщиків запасу Сергій Нікомчук, земельну ділянку під цей будинок міська рада виділила Національному координаційному центру адаптації військовослужбовців, звільнених в запас, безкоштовно – за умови будівництва житла для безквартирних офіцерів-черговиків. Зокрема, замовник послуг і підрядник ТзОВ „Галичартбуд” уклали договір, згідно з яким у цьому будинку не передбачено жодної квартири для військовослужбовців. Апеляційний суд після звернення військовослужбовців постановив розірвати договір, проте управління капітального будівництва міста, виконуючи рішення суду, також не передбачило квартири для військових, а почало будувати комерційне житло.
Сергій Нікомчук зазначив: „Ми не вимагаємо передати весь будинок нам. Нас є 80 черговиків, тоді як будинок розрахований на 297 квартир. Ми хочемо забрати лише свою частину, адже земля була виділена безкоштовно саме з цією метою”.
Андрій Садовий вислухав звернення військових і запропонував на наступну п’ятницю, 10 листопада, провести «круглий стіл» на вул. Мазепи, 29 за участю всіх сторін.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ