Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Безробітним мешканцям Трускавця розповіли про сучасні електронні сервіси

У Трускавецькій міській філії центру зайнятості відбувся семінар для зареєстрованих безробітних який провела Софія Габрівська, представниця ББПД. На заході говорили про сучасні електронні сервіси для громадян, в тому числі для безробітних. Про це Гал-інфо повідомили сьогодні, 28 листопада у прес-службі Трускавецької міської ради.

У Трускавецькій міській філії центру зайнятості відбувся семінар для зареєстрованих безробітних який провела Софія Габрівська, представниця ББПД. На заході говорили про сучасні електронні сервіси для громадян, в тому числі для безробітних.

 Для ознайомлення з послугами служби зайнятості Сайт ДСЗ «Єдине соціальне середовище зайнятості» надає можливість швидкого пошуку вакансій та резюме, створює можливість самообслуговування громадян шляхом доступу до «Електронної черги» та «Електронний кабінет безробітного». Скористатись сервісами нового сайту можливо за посиланням https://www.dcz.gov.ua.

 Також для роботодавців міста Трускавця проведено круглий стіл присвячений Дню інваліда. Ознайомлено із пільгами у оподаткуванні працівників із зазначеної категорії та наголошено про виконання квотних гарантій у працевлаштуванні інвалідів. Також роботодавцям розповіли про сайт ДСЗ «Єдине соціальне середовище зайнятості» та «Електронний кабінет роботодавця», що значно полегшує співпрацю із службою зайнятості та надає змогу подання електронної звітності.
Крім цього, обговорювались електронні сервісних державних установ. У всіх запрошених була можливість отримати відповіді на запитання та безоплатну первинну правову допомогу.

Стригун та Литвиненко: драма в театрі Заньковецької триває

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ