Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Більше як 30 захисниць зі всієї України зберуться у Львові на Форум ветеранОК

26-27 вересня у Львівському Будинку воїна відбудеться масштабна ветеранська подія року – Форум ветеранОК. Організатор заходу - Перший жіночий ветеранський простір «Рехаб», який переміг із відповідним проектом у конкурсі Львівської міської ради, заручившись підтримкою міста, спонсорів і партнерів.

Захід збере більше, як 30 ветеранок зі всієї України: з Києва, Ірпіня, Черкас, Новоград-Волинського, Одеси, Щастя, Луганщини, Вінниччини та Львівщини. Метою Форуму є згуртувати жінок, які пройшли війну, а тепер повертаються до звичного життя та борються з численними турботами, допомогти їм у вирішенні проблем, пов’язаних із самореалізацією, комунікацією, психологічною реабілітацією, питаннями у сфері гінекології та репродуктології.

«Ми будемо мати дуже насичену, цікаву і нестандартну як для ветеранського заходу програму. Наприклад, у панелі щодо самореалізації серед гостей – співачка Оксана Муха та шоумен Тарас Стадницький. Дівчатам буде цікаво довідатися історію їхньої самореалізації надихнутися. Також буде кілька спікерів-ветеранів, які започаткували успішну власну справу і є прикладом для інших. Будуть і бесіди з відомим жінками-лідерками, які поділяться рецептом гуртування товариств. Окрему увагу ми приділяємо питанням репродуктології та гінекології, оскільки це велика проблема для ветеранок. І для цього організована окрема велика панель», - зауважила голова Першого жіночого ветеранського простору «Рехаб» Марія Петришин.

Форум ветеранОк, крім бесід на різні теми, матиме також інтерактивну програму. Зокрема, дівчата візьмуть участь в спеціальній екскурсії центром Львова у пошуках левів, а також матимуть змогу самостійно виготовити шоколадний символ міста. Окремим заходом буде також спільна подія з соціальним ательє «Lady Di atelier». Кожна ветеранка з допомогою психолога намалює невелику картину, а зображення всіх робіт разом ляжуть в основу принту для спеціальної шовкової хустини заходу. Вони стануть символом Форуму і кожна із ветеранок отримає роботу у подарунок до Дня захисника України.

Додамо, що Перший жіночий ветеранський простір «Рехаб» засновано 16 вересня 2019 року. Головну увагу у своїй діяльності громадська організація приділяє питанням жіночого здоров’я ветеранок. За менше як рік роботи простору вдалося допомогти більше як 25 жінкам, які пройшли війну.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ