Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Біля Львова водій наїхав на дерево

27 березня о 00.15 годині у Львові (напрямок до Брюховичів) на вулиці Незалежності, 15 водій автомобіля «Фольксваген-Гольф», 1993 року народження, не вибрав безпечну швидкість руху, втратив контроль над керуванням та виїхав за межі проїжджої частини дороги, де скоїв наїздна перешкоду (дерево). Про це повідомив відділ Державтоінспекції міста Львова.

Унаслідок даної ДТП водій отримав травми голови та був госпіталізований у реанімаційне відділення лікарні міста Львова. Також госпіталізовано у медзаклад міста пасажира даного автомобіля, 1993 р. н., із діагнозом «відкритий перелом кісток носа, госпіталізований.

Принагідно зазначимо, що у весняно-літній період збільшується кількість дорожньо-транспортних пригод, що стаються внаслідок порушення п. 12.1 Правил дорожнього руху України. Відповідно до цих правил визначено, що під час вибору в установлених межах безпечної швидкості руху водій повинен урахувати дорожню обстановку, а також особливості вантажу, що перевозиться, і стан транспортного засобу, щоби мати змогу постійно контролювати його рух та безпечно керувати ним.

Крім іншого нагадуємо водіям:

·Швидкість стає небезпечною, коли не відповідає умовам руху;

·Пам’ятайте, чим вища швидкість, тим важче зупинити автомобіль;

·Будьте розсудливими у виборі швидкості;

·Чим вища швидкість, тим менше часу виправити можливі помилки.

Відтак, працівники Державтоінспекції міста Львова просять водіїв дотримуватись безпечної швидкості та бути взаємно ввічливими на дорозі!

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ